msquare

msquare GmbH er et ungt fortagende og grundlagt i 2018 i Stuttgart. Markus og Marvin, ingeniører og grundlæggere af firmaet, har en fortid i tysk luft- og rumfart (DLR), hvor deres speciale var udvikling af varmepåvirkning på komposit-overflader. ”Flexheat”-teknologien bliv udviklet og patenteret.

Herudfra producerer virksomheden i dag højfleksible varmemåtter med tilhørende smarte regulatorer – velegnet til alle industrielle anvendelser, især til komposit-reparatur i vindmølle-industrien (vindmøllevinger) og luft- og rumfart. Udover standardiseret

produktprogrammet har msquare også kvalifikationer til udvikling af specielle kundeapplikationer.

Virksomheden er under kontinuerlig vækst med en spændende fremtid. msquare’s samarbejdspartner i Danmark, Sverige, Norge og Finland er ”Celsius Scandinavia”.

Günther

Günther

Günther GmbH er en 50 år gammel familieejet virksomhed med hovedsæde i Schwaig/Tyskland, i Bayern.

Firmaet leverer højkvalitative temperaturfølere med tilbehør til alle slags industrier. Præcision af håndarbejdet kvalitetsudstyr og hurtig kundefokuserede løsninger skaber grundlæg for Günther’s vækst over årtierne.

I dag findes der yderlige Günther-filialer i Tyskland (Linsengericht / ved Frankfurt/Main), Polen (Dlugoleka), Østrig (Gross Enzersdorf), Rumænien (Arad) og Tjekkiet (Most).

Desuden har Günther samarbejdspartner i Holland, Schweiz, Bulgarien, Slovenien, Ungarn og ”Celsius Scandinavia” i Danmark og Skandinavien