Günther

Günther

Günther GmbH er en 50 år gammel familieejet virksomhed med hovedsæde i Schwaig/Tyskland, i Bayern.

Firmaet leverer højkvalitative temperaturfølere med tilbehør til alle slags industrier. Præcision af håndarbejdet kvalitetsudstyr og hurtig kundefokuserede løsninger skaber grundlæg for Günther’s vækst over årtierne.

I dag producere Günther 2 steder i Tyskland, i Polen, i Rumænien, og i Holland – med i alt 200+ ansætte.

Desuden har Günther datterselskaber og samarbejdspartner i Østrig, Tjekkiet, Bulgarien, Kina, Ungarn, Slovenien / Kroatien, Schweitz / Lichtenstein, og Celsius Scandinavia i Danmark og Skandinavien.

DIAS Infrared med hovedsæde i Dresden og yderlig produktion i Magdeburg og Saalfeld, har i +30 år udviklet og produceret IR-udstyr af høj kvalitet.

SOBOTTA Sondermaschinenbau med hovedæde i Neunkirchen (nær Köln), har i +45 år levereret skræddersyet IR-systemløsninger til glas og stål industrien.  Desuden produceres til gruppen kompletterende udstyr til diverse IR-målingsapplikationer.

CMV Systems med hovedsæde i Jüchen (imellem Mönchengladbach og Köln), har i 50 år leveret IR-systemløsninger til alle former af forbrændinger såsom affald, biomasse, fossile brændsler, osv. - med hundredvis af referencer